Cure Your Errors

Fix Windows Errors & Optimize Your System

Windows/Mac OS/Linux
Support Guide

Home

Withholding Tax report for USA 1099 MISC

Hi!
I have configured extended with holding tax as per sap note to generate 1099MISC report for USA.
Actually all with holding tax types have been defined for while payment posting, but system is deducting with holding tax the time of invoice posting itself.
as far as I knew we have to untick liable field in vendor master , while posting invoice and activate again while posting payment, but it is cumbersome process.
My client is expecting with holding tax to be deducted only at the time of payment posting.
I have checked with holding tax types while posting invoice, nothing is there , view  V_T059PI is blank.
still system is trying to post with holding tax at the time of invoice only.
Is there any other configuration to restrict with holding tax posting while doing invoice?
regs,
ramesh

Hi Ramesh,
please, review SAP Consulting Note 363650 - Withholding Tax Configuration for 1099MISC - this note might help you to solve the issue.
Best Regards,
Mateus Grings

Solution

1. Download & Run DLLEscort - Download Now

2. Click 'Start Scan' to analyze your System.

3. Click 'Fix Errors' and you're done!

 

Related Content

WYSIWYG editor upload with images


WYSIWYG Display in Multi-Author Environment


WYSIWYG Color not showing in PDF


WXP WLAN Driver installation on Satellite Pro A200


WXGA laptop resolution problems


WWW service is not able to start via Microsoft Failover Cluster generic service resource


WWW (What Went Wrong)? Gnome & much more...


Wwv_flow_fnd_user_api.edit_fnd_user to set change password on first use


Wwv_flow.accept: SIGNATURE (parameter names) MISMATCH in Internet Explorer


Wwv_flow.accept, error 404 page not found


WWI SERVICE not starting


WWI Server configuration for EHS


WWC-00000 error while creating the user


Wwc- 41653 The partner application configuration is missing or expired.


WWAN is not reliable in X250


Wwan for x230


WVC54GCA camera can't see video on Internet Explorer but can on Chrome and Safari


WVC210 RTSP URL


WVC210 "File Not Found" error in IE9


WVC200 v1.2 - Successful Wireless & DynDNS Setup with WRT54G v.6 Router


Hello!!! I post this information just to contribute with a solution to a problem I was fighting with in the last days. I search for an answer and did not find it. If someone need more information feel free to ask. Oh! And sorry for my english.
The Problem:
After the update of Xorg and the Wizardpen driver from the AUR my tablet was not working anymore. The hal policy did not work, because Xorg now uses other method for hotplugged devices. If you want to learn more read this http://wiki.archlinux.org/index.php/Xorg#InputClasses
Solution:
We have to tell Xorg wich is the driver for that device creating an InputClass. To do that, we need some info about the tablet first. Execute:
grep -i name /proc/bus/input/devices
and search for a line with the name of your tablet. In my case is:
Name="UC-LOGIC Tablet WP8060U"
Now we need to calibrate the tablet, first execute:
cat /proc/bus/input/devices
And search for a devices with the name you see before. In my case:
I: Bus=0003 Vendor=5543 Product=0005 Version=0100
N: Name="UC-LOGIC Tablet WP8060U"
P: Phys=usb-0000:00:02.0-3/input0
S: Sysfs=/devices/pci0000:00/0000:00:02.0/usb2/2-3/2-3:1.0/input/input5
U: Uniq=
H: Handlers=mouse0 event5
B: EV=1f
B: KEY=c01 0 3f0001 0 0 0 0 0 0 0 0
B: REL=303
B: ABS=100000f
B: MSC=10
See the line "H: Handlers=mouse0 event5". The last part tells you the device is in event5 (note that we do not use the mouse0), in your case could be other. Use this info to execute the next command with your event number:
wizard-calibrate /dev/input/event5
Follow the on screen instruccions (press the pen on a corner of the tablet and on the oposite corner).  The last lines of the output look like this:
Driver "wizardpen"
Option "TopX" "2691"
Option "TopY" "3249"
Option "BottomX" "31462"
Option "BottomY" "30089"
Option "MaxX" "31462"
Option "MaxY" "30089"
We will use this info in a moment.
Later create a text file /etc/X11/xorg.conf.d/70-wizardpen.conf and put this content in it, but remember to change the text "THE NAME OF YOUR TABLET" to match the name you find previously and the configuration of your tablet calibration:
Section "InputClass"
Identifier "wizardpen"
MatchProduct "THE NAME OF YOUR TABLET"
MatchDevicePath "/dev/input/event*"
Driver "wizardpen"
Option "TopX" "2691"
Option "TopY" "3249"
Option "BottomX" "31462"
Option "BottomY" "30089"
Option "MaxX" "31462"
Option "MaxY" "30089"
EndSection
Section "InputClass"
Identifier "wizardpen ignore mouse dev"
MatchProduct "THE NAME OF YOUR TABLET"
MatchDevicePath "/dev/input/mouse*"
Driver ""
EndSection
In my case the file is
Section "InputClass"
Identifier "wizardpen"
MatchProduct "UC-LOGIC Tablet WP8060U"
MatchDevicePath "/dev/input/event*"
Driver "wizardpen"
Option "TopX" "2691"
Option "TopY" "3249"
Option "BottomX" "31462"
Option "BottomY" "30089"
Option "MaxX" "31462"
Option "MaxY" "30089"
EndSection
Section "InputClass"
Identifier "wizardpen ignore mouse dev"
MatchProduct "UC-LOGIC Tablet WP8060U"
MatchDevicePath "/dev/input/mouse*"
Driver ""
EndSection
Restart X or restart your computer and that's all. MY TABLET WORKS!!!
I read somewhere else, I don't remember where, that you can set other match sentences for Xorg that do not work for me, for some reason this is false for my tablet so I did not use this but for you may work. Inside the "Section" -> "EndSection" you can try to put this "Match" sentences in case Xorg failed to recognize your device.
MatchIsTablet "on"
MatchVendor "UC-LOGIC|KYE Systems|Ace Cad"
MatchDevicePath "/dev/input/by-id/usb-UC-LOGIC_Tablet_WP8060U-event-mouse"
The last one is obtained whit this command:
ls /dev/input/by-id
search for two devices, one called usb-name_of_your_tablet-event-mouse and other called usb-name_of_your_tablet-mouse, in my case the output of the "ls /dev/input/by-id" command is:
usb-UC-LOGIC_Tablet_WP8060U-event-mouse
usb-UC-LOGIC_Tablet_WP8060U-mouse
If you want to try you have to put those devices names in the right place, note that this not work for me. The file /etc/X11/xorg.conf.d/70-wizardpen.conf would be like this, remember to change the device path to match yours:
Section "InputClass"
Identifier "wizardpen"
MatchIsTablet "on"
MatchDevicePath "/dev/input/by-id/usb-UC-LOGIC_Tablet_WP8060U-event-mouse"
MatchVendor "UC-LOGIC|KYE Systems|Ace Cad"
Driver "wizardpen"
Option "TopX" "2691"
Option "TopY" "3249"
Option "BottomX" "31462"
Option "BottomY" "30089"
Option "MaxX" "31462"
Option "MaxY" "30089"
EndSection
Section "InputClass"
Identifier "wizardpen ignore mouse dev"
MatchIsTablet "on"
MatchDevicePath "/dev/input/by-id/usb-UC-LOGIC_Tablet_WP8060U-mouse"
MatchVendor "UC-LOGIC|KYE Systems|Ace Cad"
Driver ""
EndSection
Ok, I hope someone find this usefull, good luck!
Last edited by gooze (2010-06-25 18:55:18)

Hi,
with_item table is not updating.
Following error message is thrown:
"Internal number range not updating in remittance challan."
Thanks in advance.
Regards,
Sriram

Hi experts!!
I am using BAPI_ACC_INVOICE_RECEIPT_POST to post a document. When I post a document through the t-code FB01 or F-43, it's being posted by even updating the table WITH_ITEM. When I post through BAPI_ACC_INVOICE_RECEIPT_POST, it's posting document and updating WITH_ITEM table also, but the values being updated are wrong. Below is a brief explanation on my problem:
When I give VAT entry, then QSSHB in BSEG will be the result after the VAT is deducted (DMBTR of the header entry subtracted DMBTR under VAT entry). And the same value will also be updated in WITH_ITEM field WT_QSSHB.
When I use this bapi, it is not being calculated bu the same DMBTR under header entry is coming as WT_QSSHB, which is wrong.
The way to solve this is to calculate by some logic, but I am not sure whether this is the correct way to approach. I couldn't find any calculation done in standard FB01, though I debugged it.
Can anyone help me out? Or any other bapi which meets my requirement will also be so helpful.
Thanks a lot.
Edited by: abapdev on Jun 1, 2009 10:38 AM

It seems so simple.  I just need the cost, at a certain time (based on a parameter), for each item.  I wrote a SQL Command that works beautifully, but when it connects to the existing report, it slows to a horrible crawl and cannot be used for tables with over 4 million records.  Here is the SQL Command that provides the desired results:
SELECT TOP 1 WITH TIES "INVENTITEMPRICE"."ITEMID", "INVENTITEMPRICE"."PRICETYPE", "INVENTITEMPRICE"."MARKUP", "INVENTITEMPRICE"."PRICEUNIT", "INVENTITEMPRICE"."PRICE", "INVENTITEMPRICE"."PRICEQTY", "INVENTITEMPRICE"."ACTIVATIONDATE", "INVENTITEMPRICE"."DATAAREAID"
FROM ("AX09PROD"."dbo"."INVENTITEMPRICE" "INVENTITEMPRICE" INNER JOIN "AX09PROD"."dbo"."INVENTTABLE" "INVENTTABLE" ON (("INVENTITEMPRICE"."ITEMID"="INVENTTABLE"."ITEMID") AND ("INVENTITEMPRICE"."DATAAREAID"="INVENTTABLE"."DATAAREAID")))
WHERE  ("INVENTITEMPRICE"."DATAAREAID"=N'TMC' AND "INVENTITEMPRICE"."PRICETYPE"=0 AND "INVENTITEMPRICE"."ACTIVATIONDATE"<={?As Of Date})
ORDER BY ROW_NUMBER () OVER(PARTITION BY "INVENTITEMPRICE"."ITEMID" ORDER BY "INVENTITEMPRICE"."ACTIVATIONDATE" DESC)
I've attached the report with saved data.  However, when I remove the restrictions of just certain items, it is unusable as it is SO SLOW!
I can also get the desired results from using a subreport but it takes forever to export due to the number of records/items.  Whenever possible, I avoid subreports for this reason.  I've attached that report with data as well.
Please be patient as I'm not savvy in SQL, but decent in generating reports.  What am I doing wrong?  This seems SO simple.  The premise is that I want the corresponding information based on the date entered:  If the date entered is 3/15/2014, the result should be 91.15 as indicated below.  I'd simply like this value to be placed in a formula per item.
Item 80014:
Activation Date
Cost Price
6/2/2014
104.43
4/1/2014
91.58
3/1/2014
91.15
2/1/2014
92.89
1/1/2014
93.57
Any assistance would be GREATLY appreciated!
Thanks!
Teena
Update:  I was unable to attach the reports with .rpt or .txt extensions.  There were well under 1MB.  Any suggestions?

Hello Friends,
                        Can we convert 864 Transaction code (Text Message) to XML with out an External adapter like Seeburger Adapter? I mean can we write a code in JAVA for conversion? If so, what should i use in that Java code?

My primary goal:  I want to browse to some Apple website where I have already logged in using my Apple Id and password, and I then want to click a link that will bring me to a page that will show me the Apple Devices that I "own", that are associated with either "me" (whatever that entity Id should be) or with my Apple Id.  Most importantly, I want to do this without using iTunes.  I have seen my list of devices before on an Apple web page, and it even shows the MAC addresses of the devices.  I did not reach this list by using iTunes.
I know for an absolute fact that an Apple Customer Service rep on the phone showed me some trick for viewing all the devices that I had purchased. There was even a device that another person had purchased and then had sold to me, and this Apple rep showed him how to "disown" the device and she then walked me through how I could take over ownership of the same device).
The procedure that she walked me through might not have anything to do with my Apple Id.  It might have had to do with some other unique way of identifying myself.   I simply cannot remember, and I cannot imagine what that Id would have been.  I have searched and searched via Google and every result returned by Google always talks about using iTunes to associate an Apple device with my Apple Id.
My secondary goal:  If this is not the appropriate community to which I should have sent this question, all I can say is that it was the closest match that I could find.  If no one here can help me achieve my primary goal, can you please suggest another community to which I should post my question?
Thanks!

I share all of my calendars right now with someone (using mobileme) and we are not planning to update to Lion just yet.  Once mobileme ends, how can we continue to share our calendars?  Thank you.

Our clients need is that without standard release confirmation should not allow in process order.
We are using CORK,cor6 and MB31 My need is to apply user exit in all cases.
I got input from sdn User exit:-PPCO0006 Function module Exit_SAPLCOZF_003
INCLUDE ZXCO1U06
I need to activate this only during confirmation.ie confirmation to be avoided if cost is not released.
Regards,
Pert

Hi,
     I  want some help to make the delivery creation without sale order.This is my scenario
->>>Two RAW material(ROH) then make the PO and GRN.
->>>Then Created the Finished Material(FERT)
->>>Production order creation
->>>Production order Confirmation(261,531movement)
->>>Stock received(Finished Material)
->>>Make the delivery without  order ref
->>>Delivery type(LO-Delivery w/o ref)
->>>Ship to party(Here only we are mentioned the Customer)
->>> save the delivery
When i make the POST GOODS ISSUE (PGI) the following error appear
Message no. NA  KI235
Account 315002   requires an assignment to a CO object
You have not defined a CO account assignment for an account that is relevant to cost accounting.
System Response
Account 315002  is defined as a cost element.
This means that you must always specify a CO account assignment.
Procedure
Enter one of the following CO account assignments
Order
Cost center / cost center/ activity type
Sales order item (for a project or cost relevant)
Project / WBS element
Cost object (Process manufacturing)
Network/ Network activities
Business process
Profitability segment
Real estate object
The posting row affected is 000, account 315002
Kindly help in getting resolve of this error.
Regards,
T.Murugu

Dear SAPIENTS,
Without equipment creation serial number required at the time of delivery? In customizing i have defined that equipment not required in serialization profile. But still i am getting equipemnt number at the time of delivery of sales order.
Regards,
Kaushal Rai