Cure Your Errors

Fix Windows Errors & Optimize Your System

Windows/Mac OS/Linux
Support Guide

Home

Unable to Reboot After Software Update - Unable to Reinstall Mac OS 10.4.10

Hello,
I just bought a Macmini 9 months ago, and I believe I may need to either erase the HD to reinstall the original Mac OS (10.4.10) or else replace it. However, I am not familiar with Mac and don't know how to reformat the disk. Can anyone help?
Each time there is a software update, I experience problems starting up from the HD. After the last update a few days ago, I am unable to start up from the HD at all. I tried using the original install CD 1 to reinstall Mac OS 10.4.10 with archiving. However, I received an error saying "unable to install because there is a newer version already installed." Therefore, I tried to start up from the HD again by pressing Option key at startup, but the Macmini continously turned off by itself without rebooting. I tried reinstalling Mac OS with the erase option, but it failed. After that, the Mac OS install CD1 only gives me the option to reinstall additional applications, but when I select continue, there is not HD shown to install the applications.
Disk Utility First Aid on CD1 was unable to repair the disk. I received the following messages: "Invalid sibling link", "Volume check failed", "The underlying task reported failure on exit", "1 HFS volume checked", "1 volume could not be repaired because of an error."
At the bottom of the page under Disk Utility, the following information about the disk is available. Format: Mac OS Extended (Journaled); Capacity: 111.5 GB (119,690,149,888 Bytes); Available: - ; Used: - ; Number of Files: - ; Owners Enabled: - ; Number of Folders: - .
System Profiler is able to identify type, disk identifier, file system, etc. It shows the volume supports journaling, but is not journaled.
Scan Image for Restore shows Library_Preferences (Empty), and Root applications are all grayed out.
I performed the Apple Hardware Test (ver 3A129) by pressing D at startup. The test ran for 5 minutes and 6 seconds. It reported "No trouble found".
It seems the HD is empty, but the install CD is not offering any options to reinstall the OS, only the additional applications. I believe it is a partition error, but I am not familiar with Mac and hesitate to proceed any further.
How do I reformat the disk so that I can reinstall the original Mac OS 10.4 and 10.5?
Your help is sincerely appreciated. Thanks.

Good news!
The usual reason why updates fail or mess things up, is if Permissions are not fixed before & after every update, with a reboot... you may get a partial update when the installer finds it doesn't have Permissions to change one obscure little part of the OS, leaving you with a mix of OS versions.
Some people get away without Repairing Permissions for years, some for only days.
If Permissions are wrong before applying an update, you could get mixed OS versions, if Directory is the slightest messed up, who knows!
If many Permission are repaired, or any Directory errors are found, you may need to re-apply some the latest/biggest updates.
I only use Software Update to see what is needed, then get them for real via...
http://www.apple.com/support/downloads/
That way I can wait a week or so, check the forums for potential problems, and get Permissions & such in order before installing.

Solution

1. Download & Run DLLEscort - Download Now

2. Click 'Start Scan' to analyze your System.

3. Click 'Fix Errors' and you're done!

 

Related Content

Uzbl-core fails to launch after pacman update


UWL: The request cannot be started from the Business Workplace?


UWL: No automatic refresh after completing workitem in iView


UWL: Mass Approval functionality is not shown


UWL Zip Configuration Upload "Unable to read file"


UWL refresh problem for ABAP BOR custom attributes


UWL Notification is not getting displayed under Notificattion TAB


UWL Guided Procedures and Substitution Rules functionality -  how possible?


UWL custom attributes are not retreived


UWL CATS time approval error "No data exists that needs to be approved"


UWL Approve Reject button not visible


UWL Approve and Reject buttons not available in Portal 7.31?


UWL : New tasks are not getting populated in the UWL


UWL - Records not getting into LeaveRequestApproval web dynpro screen


UWC/CE 6.3 and Access Manager 7.1 SSO sometimes fails (seems like a bug)


UTube video sound works on iPhone5S but not on Macbook Pro?


UTorrent won't download ANYTHING after installing OS X Yosemite


UTL_HTTP.request, operation timed out error


UTL_HTTP to call a web service to send SMS


Utl_http error help required


I wanted to set up a folder in which a file would automatically unzip/unstuff once it is done downloading from an FTP site, and V.K. in the Automator board showed me this applescript:
<pre style="
font-family: Monaco, 'Courier New', Courier, monospace;
font-size: 10px;
margin: 0px;
padding: 5px;
border: 1px solid #000000;
width: 720px;
color: #000000;
background-color: #ADD8E6;
overflow: auto;" title="this text can be pasted into the Script Editor">
property DELAYTIMESECONDS : 5 -- How long to wait between checking file size.
on adding folder items to thisFolder after receiving theItems
repeat with f in theItems
set oldSize to 0
set newSize to -1
-- When newSize equals oldSize, it means the copy is complete because the size hasn't changed.
repeat while newSize ≠ oldSize
-- Get the file size.
set oldSize to size of (info for f)
delay DELAYTIMESECONDS
-- Sample the size again after delay for comparison.
set newSize to size of (info for f)
end repeat
-- Do your processing here on file f.
tell application "Finder" to open f
-- thats where my processing should start for each file
end repeat
-- Or start processing here to wait for all files to be complete.
end adding folder items to</pre>
I attached it to a folder, and it works, but only on the first file. If I let multiple files download concurrently, the script never kicks in for the second, third, etc. file. Can the applescript be modified so that it hits every file that is, eventually, saved to the folder?

hi, all
i tried to use apache foundation alternative (supports
encoding
parameter to resolve filenames encoding) to standard
unzipping classes
located in JVM 1.4.x. classes are located in package
org.apache.tools.zip.* in ant.jar
everything works fine in tomcat, but in JRun/CF7 following
message is
displayed ...
as you can guess cf also uses ant.jar, and that is probably
the problem.
thanks for advice,
jan
tried to access field
org.apache.tools.zip.ZipOutputStream.EOCD_SIG from
class org.apache.tools.zip.ZipFile
java.lang.IllegalAccessError: tried to access field
org.apache.tools.zip.ZipOutputStream.EOCD_SIG from class
org.apache.tools.zip.ZipFile
at
org.apache.tools.zip.ZipFile.positionAtCentralDirectory(ZipFile.java:348)
at
org.apache.tools.zip.ZipFile.populateFromCentralDirectory(ZipFile.java:243)
at org.apache.tools.zip.ZipFile.(ZipFile.java:142)
at cz.sitewell.zip.Zipping.decompress(Zipping.java:66)
at cz.sitewell.zip.Zipping.decompress(Zipping.java:54)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native
Method)
at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
at coldfusion.runtime.StructBean.invoke(StructBean.java:388)
at coldfusion.runtime.CfJspPage._invoke(CfJspPage.java:1655)
at
cftestik2ecfm365833867.runPage(C:\JRun4\servers\cfusion\cfusion-ear\cfusion-war\testik.cf m:18)
at coldfusion.runtime.CfJspPage.invoke(CfJspPage.java:152)
at
coldfusion.tagext.lang.IncludeTag.doStartTag(IncludeTag.java:343)
at
coldfusion.filter.CfincludeFilter.invoke(CfincludeFilter.java:65)
at
coldfusion.filter.ApplicationFilter.invoke(ApplicationFilter.java:210)
at coldfusion.filter.PathFilter.invoke(PathFilter.java:86)
at
coldfusion.filter.LicenseFilter.invoke(LicenseFilter.java:27)
at
coldfusion.filter.ExceptionFilter.invoke(ExceptionFilter.java:50)
at
coldfusion.filter.ClientScopePersistenceFilter.invoke(ClientScopePersistenceFilter.java:2 8)
at
coldfusion.filter.BrowserFilter.invoke(BrowserFilter.java:38)
at
coldfusion.filter.GlobalsFilter.invoke(GlobalsFilter.java:38)
at
coldfusion.filter.DatasourceFilter.invoke(DatasourceFilter.java:22)
at coldfusion.CfmServlet.service(CfmServlet.java:105)
at
coldfusion.bootstrap.BootstrapServlet.service(BootstrapServlet.java:78)
at jrun.servlet.FilterChain.doFilter(FilterChain.java:86)
at
jrunx.util.DynamicClassLoaderFilter.doFilter(DynamicClassLoaderFilter.java:48)
at jrun.servlet.FilterChain.doFilter(FilterChain.java:94)
at jrun.servlet.FilterChain.service(FilterChain.java:101)
at
jrun.servlet.ServletInvoker.invoke(ServletInvoker.java:91)
at
jrun.servlet.JRunInvokerChain.invokeNext(JRunInvokerChain.java:42)
at
jrun.servlet.JRunRequestDispatcher.invoke(JRunRequestDispatcher.java:259)
at
jrun.servlet.ServletEngineService.dispatch(ServletEngineService.java:541)
at
jrun.servlet.http.WebService.invokeRunnable(WebService.java:172)
at
jrunx.scheduler.ThreadPool$ThreadThrottle.invokeRunnable(ThreadPool.java:428)
at jrunx.scheduler.WorkerThread.run(WorkerThread.java:66)

Hi All,
Can anybody guide me how to Unzip a .zip file using ABAP program... Appreciate your immediate reply...
actually, my scenario is to check whether zip file is created in appl.server or not.., and if zip file created then i need to check whether its blank file or any content exist inside the file...
Thanks in advance
Bhasker

Hi,
I'm wonderdering how to unzip a zip-file in the receiver file/ftp adapter. I know it is possible to do it using the 'Operating system command' feature, but somehow the command I use seems to be ignored! (I'm using SP14, unix).
The command I entered is quite simple: unzip %F (also tried the %f, but i guess it doesn't really matter wich on I use).
Is it possible that I'm unzipping to another directory than the one i expect? the unzip should be performed to/in the current directory, and assumingly current directory is the one stated in the 'Target Directory', right?
Hope someone can clearify this issue for me.
Best regards,
Daniel

Hello all,
For a couple off days now we are trying to use universe(s) in Desing studio with no luck.
We use the Efashion single source relational universe on which we can run Webi's without a problem . When we add a datasource in DS we see and can select the unx but when we push the "edit query specification" button DS freezes and return the error : Failed to initialize Query Panel
We just upgrade tot DS1.2 SP01 both on server side as on client side.
This is the error from the error log : which seems to have a connection problem to a certain service:
Any of you have an idea how to proceed?
All servers run fine when we check the CMC and an APS is added for Design studio (analysis) .DS works fine with BEX queries...
Thanks in advance.
!ENTRY com.sap.ip.bi.zen.ui 4 0 2014-03-14 12:43:33.876
!MESSAGE Failed to initialize Query Panel
!STACK 0
com.businessobjects.dsl.services.workspace.impl.WorkspaceException: Unable to find servers in CMS vyouboxd01.you.com:6400 and cluster @vyouboxd01.you.com:6400 with kind connectionserver and service CS_CORBA_NetworkLayer. All such servers could be down or disabled by the administrator. (FWM 01014)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.AbstractDataProviderWithUniverse.createDataSource(AbstractDataProviderWithUniverse.java:437)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.QuerySpecDataProvider.createInitialDataSource(QuerySpecDataProvider.java:609)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.QuerySpecDataProvider.finalizeCreation(QuerySpecDataProvider.java:852)
       at com.businessobjects.dsl.services.workspace.impl.AbstractBuiltInDataProviderBuilder.buildDataProvider(AbstractBuiltInDataProviderBuilder.java:36)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.DataProviderFactory.createDataProviderWithUniverse(DataProviderFactory.java:190)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.DataProviderFactory.createAndAddDataProvider(DataProviderFactory.java:108)
       at com.businessobjects.dsl.services.workspace.impl.WorkspaceServiceImpl.addDataProvider(WorkspaceServiceImpl.java:83)
       at com.businessobjects.dsl.services.workspace.impl.WorkspaceServiceImpl.addDataProvider(WorkspaceServiceImpl.java:45)
       at com.sap.ip.bi.zen.backends.bip.ui.dialogs.QueryPanelDialog.createQueryPanelContext(QueryPanelDialog.java:133)
       at com.sap.ip.bi.zen.backends.bip.ui.dialogs.QueryPanelDialog.createDialogArea(QueryPanelDialog.java:97)
       at org.eclipse.jface.dialogs.Dialog.createContents(Dialog.java:775)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.dialogs.ZenTrayDialog.createContents(ZenTrayDialog.java:63)
       at org.eclipse.jface.window.Window.create(Window.java:432)
       at org.eclipse.jface.dialogs.Dialog.create(Dialog.java:1104)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.dialogs.ZenTrayDialog.open(ZenTrayDialog.java:110)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.dialogs.datasource.DataSourceDialogController.editDataSourceClickedInternal(DataSourceDialogController.java:158)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.dialogs.datasource.DataSourceDialogController$1.run(DataSourceDialogController.java:147)
       at org.eclipse.swt.custom.BusyIndicator.showWhile(BusyIndicator.java:70)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.dialogs.datasource.DataSourceDialogController.editDataSourceClicked(DataSourceDialogController.java:144)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.dialogs.datasource.DataSourceSelectionPane.editQueryButtonClicked(DataSourceSelectionPane.java:253)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.dialogs.datasource.DataSourceSelectionPane$6.widgetSelected(DataSourceSelectionPane.java:233)
       at org.eclipse.swt.widgets.TypedListener.handleEvent(TypedListener.java:248)
       at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java:84)
       at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1057)
       at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.java:4170)
       at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java:3759)
       at org.eclipse.jface.window.Window.runEventLoop(Window.java:826)
       at org.eclipse.jface.window.Window.open(Window.java:802)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.dialogs.ZenTrayDialog.open(ZenTrayDialog.java:112)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.commands.AddDataSourceHandler.execute(AddDataSourceHandler.java:24)
       at org.eclipse.ui.internal.handlers.HandlerProxy.execute(HandlerProxy.java:290)
       at org.eclipse.ui.internal.handlers.E4HandlerProxy.execute(E4HandlerProxy.java:90)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
       at org.eclipse.e4.core.internal.di.MethodRequestor.execute(MethodRequestor.java:56)
       at org.eclipse.e4.core.internal.di.InjectorImpl.invokeUsingClass(InjectorImpl.java:243)
       at org.eclipse.e4.core.internal.di.InjectorImpl.invoke(InjectorImpl.java:224)
       at org.eclipse.e4.core.contexts.ContextInjectionFactory.invoke(ContextInjectionFactory.java:132)
       at org.eclipse.e4.core.commands.internal.HandlerServiceHandler.execute(HandlerServiceHandler.java:167)
       at org.eclipse.core.commands.Command.executeWithChecks(Command.java:499)
       at org.eclipse.core.commands.ParameterizedCommand.executeWithChecks(ParameterizedCommand.java:508)
       at org.eclipse.e4.core.commands.internal.HandlerServiceImpl.executeHandler(HandlerServiceImpl.java:213)
       at org.eclipse.e4.ui.workbench.renderers.swt.HandledContributionItem.executeItem(HandledContributionItem.java:850)
       at org.eclipse.e4.ui.workbench.renderers.swt.HandledContributionItem.handleWidgetSelection(HandledContributionItem.java:743)
       at org.eclipse.e4.ui.workbench.renderers.swt.HandledContributionItem.access$7(HandledContributionItem.java:727)
       at org.eclipse.e4.ui.workbench.renderers.swt.HandledContributionItem$4.handleEvent(HandledContributionItem.java:662)
       at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java:84)
       at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1057)
       at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.java:4170)
       at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java:3759)
       at org.eclipse.e4.ui.internal.workbench.swt.PartRenderingEngine$9.run(PartRenderingEngine.java:1113)
       at org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault(Realm.java:332)
       at org.eclipse.e4.ui.internal.workbench.swt.PartRenderingEngine.run(PartRenderingEngine.java:997)
       at org.eclipse.e4.ui.internal.workbench.E4Workbench.createAndRunUI(E4Workbench.java:138)
       at org.eclipse.ui.internal.Workbench$5.run(Workbench.java:610)
       at org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault(Realm.java:332)
       at org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Workbench.java:567)
       at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.java:150)
       at com.sap.ip.bi.zen.ui.internal.application.ZenApplication.start(ZenApplication.java:36)
       at org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(EclipseAppHandle.java:196)
       at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)
       at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(EclipseAppLauncher.java:79)
       at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:354)
       at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:181)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
       at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:636)
       at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:591)
       at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1450)
Caused by: com.businessobjects.mds.services.solver.ConnectionSolverException: Unable to find servers in CMS vyouboxd01.you.com:6400 and cluster @vyouboxd01.you.com:6400 with kind connectionserver and service CS_CORBA_NetworkLayer. All such servers could be down or disabled by the administrator. (FWM 01014)
       at com.businessobjects.mds.services.solver.AbstractConnectionSolver.addCredentialInfo(AbstractConnectionSolver.java:238)
       at com.businessobjects.mds.services.solver.AbstractConnectionSolver.solve(AbstractConnectionSolver.java:136)
       at com.businessobjects.mds.services.solver.AbstractConnectionSolver.solveRelational(AbstractConnectionSolver.java:151)
       at com.businessobjects.mds.services.solver.AbstractConnectionSolver.solveRelational(AbstractConnectionSolver.java:147)
       at com.businessobjects.mds.services.solver.AbstractConnectionSolver.solveRelational(AbstractConnectionSolver.java:143)
       at com.businessobjects.mds.services.helpers.DataFoundationHelper.getConnection(DataFoundationHelper.java:892)
       at com.businessobjects.mds.services.helpers.DataFoundationHelper.isErpDataFoundation(DataFoundationHelper.java:2896)
       at com.businessobjects.mds.services.helpers.UniverseHelper.isErpUniverse(UniverseHelper.java:1554)
       at com.businessobjects.dsl.services.datasource.DataSourceFactory.createQueryCapability(DataSourceFactory.java:286)
       at com.businessobjects.dsl.services.datasource.DataSourceFactory.fillQueryCapability(DataSourceFactory.java:959)
       at com.businessobjects.dsl.services.datasource.DataSourceFactory.getDataSource(DataSourceFactory.java:839)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.AbstractDataProviderWithUniverse.createDataSourceFromUniverse(AbstractDataProviderWithUniverse.java:572)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.AbstractDataProviderWithUniverse.retrieveDataSource(AbstractDataProviderWithUniverse.java:542)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.AbstractDataProviderWithUniverse.buildDataSource(AbstractDataProviderWithUniverse.java:448)
       at com.businessobjects.dsl.services.dataprovider.impl.AbstractDataProviderWithUniverse.createDataSource(AbstractDataProviderWithUniverse.java:432)
       ... 72 more
Caused by: com.sap.connectivity.cs.core.CSError: Unable to find servers in CMS vyouboxd01.you.com:6400 and cluster @vyouboxd01.you.com:6400 with kind connectionserver and service CS_CORBA_NetworkLayer. All such servers could be down or disabled by the administrator. (FWM 01014)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.corba.proxy.ConnectionManager.<init>(ConnectionManager.java:81)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.corba.proxy.ConnectionServer.getConnectionManager(ConnectionServer.java:125)
       at com.sap.connectivity.cs.core.Environment.CreateConnectionManager(Environment.java:530)
       at com.sap.connectivity.cs.core.Environment.CreateConnectionManager(Environment.java:504)
       at com.sap.connectivity.cs.api.trace.EnvironmentLogger.CreateConnectionManager(EnvironmentLogger.java:368)
       at com.businessobjects.mds.services.relational.CsService.getAuthenticationMode(CsService.java:180)
       at com.businessobjects.mds.services.relational.CsService.addCredentialInfo(CsService.java:485)
       at com.businessobjects.mds.services.solver.AbstractConnectionSolver.addCredentialInfo(AbstractConnectionSolver.java:235)
       ... 86 more
Caused by: com.crystaldecisions.sdk.exception.SDKException$OCAFramework: Unable to find servers in CMS vyouboxd01.you.com:6400 and cluster @vyouboxd01.you.com:6400 with kind connectionserver and service CS_CORBA_NetworkLayer. All such servers could be down or disabled by the administrator. (FWM 01014)
cause:com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.OCAFrameworkException$AllServicesDown: Unable to find servers in CMS vyouboxd01.you.com:6400 and cluster @vyouboxd01.you.com:6400 with kind connectionserver and service CS_CORBA_NetworkLayer. All such servers could be down or disabled by the administrator. (FWM 01014)
detail:Unable to find servers in CMS vyouboxd01.you.com:6400 and cluster @vyouboxd01.you.com:6400 with kind connectionserver and service CS_CORBA_NetworkLayer. All such servers could be down or disabled by the administrator. (FWM 01014)
       at com.crystaldecisions.sdk.exception.SDKException.map(SDKException.java:140)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.bip.SvcFactoryBase.getManagedService(SvcFactoryBase.java:183)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.bip.SvcFactoryBase.getManagedService(SvcFactoryBase.java:128)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.corba.svchelpers.NetworkLayerSvcFactory.getServiceFromCriteria(NetworkLayerSvcFactory.java:53)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.corba.svchelpers.NetworkLayerLookup.getServiceFromCriteria(NetworkLayerLookup.java:114)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.corba.svchelpers.NetworkLayerLookup.getService(NetworkLayerLookup.java:83)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.corba.proxy.ConnectionManager.<init>(ConnectionManager.java:68)
       ... 93 more
Caused by: com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.OCAFrameworkException$AllServicesDown: Unable to find servers in CMS vyouboxd01.you.com:6400 and cluster @vyouboxd01.you.com:6400 with kind connectionserver and service CS_CORBA_NetworkLayer. All such servers could be down or disabled by the administrator. (FWM 01014)
       at com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.ServerController.redirectServer(ServerController.java:664)
       at com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.ServiceMgr.redirectServer(ServiceMgr.java:959)
       at com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.ManagedSession.redirectServer(ManagedSession.java:338)
       at com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.ManagedSession.get(ManagedSession.java:247)
       at com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.ManagedSessions.get(ManagedSessions.java:299)
       at com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.ServiceMgr.getManagedService_aroundBody4(ServiceMgr.java:520)
       at com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.ServiceMgr.getManagedService_aroundBody5$advice(ServiceMgr.java:512)
       at com.crystaldecisions.enterprise.ocaframework.ServiceMgr.getManagedService(ServiceMgr.java:1)
       at com.sap.connectivity.cs.remoting.bip.SvcFactoryBase.getManagedService(SvcFactoryBase.java:164)
         ... 98 more

So unwise.exe Files not run on Windows 8.1 I Tried too! much but when i run it , it will not open i also tried To run as Administor but not works i am downloaded GTA San Andreas Admin console for my GTA San Andreas that one was unwise.file its not opening
what should i do?
Reply Please!

Hopefully someone can help me?...
I have a 1st Gen Apple TV, Windows 7 64bit, and iTunes 11 (wishing I'd never upgraded now!)
I have it set up to Custom Sync (FILMS: Automatically include 'all unwatched' films with selected films. TV PROGRAMMES: Automatically include 'all unwatched' episodes of 'all programmes'. And not to sync anything else.)
Before, in version 10, if you made the slightest of changes (even marking something as watched then as unwatched) you could press the Apply or Sync button.
But now when I add a new Film or TV Show, or mark one as unwatched, I cannot sync it to my Apple TV.
iTunes marks it as New/Unwatched but the Apply button stays greyed out and I cannot Sync.
Any ideas welcome.
Thanks.

Hello everyone,
Not sure if this is the correct forum to ask this, but since it only started when I upgraded to Mavericks, I thought that it might have something to do with it.
So, I have G-Drive Mini external hard drive, and now, among the folders I have in it, there's a folder named System, with the following path: System/Library/Caches/com.apple.kext.caches/Startup (this last folder is empty), and no matter how many times I delete it, it automatically recreates itself.
Do you know what this is and how I can remove it for good?
Thanks a lot
Rui

hello - i have been having some serious issues with creating pdfs for mac users.
on windows they look great - no matter what settings i use - however i have been getting feedback that on a mac there are verticle lines or thin white boxes around text within tables.
no matter what settings i try i simply cannot get the pdfs to look like they do on windows machines. i cant understand why they would look different!
i am using word 2010 and acrobat 9 pro.
i have tried toggling 'smooth images' - ensurting i have no cropped images on the page - i have tried just about everything.
if i print to PDF - the vertical lines appear. if i 'save as' PDF the vertical lines are not visible, however the white boxes appear around text. i cant win!
i would appreciate any assistance. if i cant get this to work i will lose this client.
thank you.

I'll try and describe the issue as best as possible - I haven't been able to find any similar issues by googling or on forums.
As a bit of information about the project it's adobe CC 2014 with a mix of c100, c300, Gopro and various other footage so a mix of .MTS, .MXS and Mp4 files. All stored and edited from external hardrive via USB 3.
I started out by having red frames appear when I scrubbed through footage on the timeline, and then they appeared in the actual exported file - which from googling seemed to an issue with media encoder not being able to render the source clip properly.
As part of the fix which seemed to work to get rid of the red frames I moved the media cache files from their default location users>library>applicationsupoprt>adobe>common to a render folder which I created on the external hardrive. To be specific I manually deleted media cache and media cache files then created the folder on the external drive and directed adobe to put the files there. That got rid of the red frames but a few days and a different project later I started getting a strobe like effect where every other frame on a few (seemingly random) clips is black, except for the top left corner which shows the image in part. When the footage is unrendered (red on timeline) it plays back fine. When it's rendered the strobe effect happens everytime on playback and with export. All clips it happens to are c300 clips, but there are plenty of c300 clips in the timeline it doesn't happen to. All clips have the same effects on them.
I've made all clips offline, and reconnected media. I've uninstalled and reinstalled adobe CC desktop and all apps about 3 times and used Adobe cleaner to get rid of files then reinstalled. Nothing seems to work. I have noticed that even though the media cache files are redirected to the external drive now, it still creates a media cache folder in the default location and puts some render files there. Perhaps it's something to do with these duplicate render files???
Hope that makes some sense.
Anyone else had this happen?
Any help/advice would be much appreciated. It's for a TVC and needs to be delivered next week.