Cure Your Errors

Fix Windows Errors & Optimize Your System

Windows/Mac OS/Linux
Support Guide

Home

RSPLAN is not working in Dialoginstance of SAP BI

Hi Experts.
After installing dialog instance for existing sap bi production systems.I could not able to open url for rsplan tcode.
In RSPLAN-->startmodeller it has to open url but in case of my dialog instance it is not working .
It's working in CI of our sap bi system.
could you please suggest me what are the prerequisites needs to be done to solve this problem.
do we need to change anything in visual admin jco rfc ,presently it is configured for specific application server of CI.
Is there anyway we can do loadbalancing for this rfc or do i need to run BI-Templete for additional Dialog instance again.
thanks&Regards
Janakiram

Hi Janakiram,
Please check the settings of SLDAPICUST trnx settings with the CI . Also check SLDCHECK trnx and check if its giving error.
Regards,
Anup

Solution

1. Download & Run DLLEscort - Download Now

2. Click 'Start Scan' to analyze your System.

3. Click 'Fix Errors' and you're done!

 

Related Content

RZ21 Auto Alert Method


RZ21 - ICM_HTTP_CONNECTION_FAILED when adding a new system


RX9800PRO-TD128 and TV-Out cable


Rwserver install in 10.1.2 developer suite


RWRUN60: Problem with parameter value containing space between single quote


Rwrun.exe - Application Error while running Concurrent Requests in R12(Win)


RWRBE60.exe error when generating a report to a file format


RWRBE60.EXE - Application Error. The memory could not be written - URGENT !


RWRBE60.EXE - Application Error. The memory could not be "read" - URGENT !


RWI 00200 Error while scheduling the Bex Query based Webi report


RWD error during Configuration of RWD Server: Object Required webservice.js


Rwbld60.exe error while calling a graph wizard from reports 6i.


RWB: System error in INtegration Engine, Adapter engine OK


RWB-Adapter Engine-Monitoring calling url of shorthost name


RWB- adapter monitoring - IDOC missing ?


RWB error in Sender JDBC adapter


RWB - Integration Engine self test - web service security and proxy


RW2 preview in finder and "Open file" dialog


RW2 files don't open in After CS5.5


RW-50010: Error, RC-50004: Fatal: Error occurred in App and exit_code=139


Hi,
I'm hoping to get some guidance from some experienced users of rsync.
I'm new to rsync, but have been learning about it.   I'm also new to Terminal.
.....**For full system back-ups, I use CCC (Carbon Copy Cloner)....clean and simple.**
However, for my large "photo & video library" (over 1 TB on an external drive), I found that CCC, while essentially doing the same as rsync, seems to take MUCH longer.  Rsync, on the other hand, is very fast.
This leads me to FIVE questions.
Q1:  Is this because CCC (which uses the rsync command, albeit modified), is doing a check-sum or sometime else behind the scenes?
Also, looking through the various command lines that other contributors have suggested when using rsync, I am a little confused as to which optional commands are necessary for a PURELY "photo and video" library.
For the optional commands, I think the ones that are a MUST for me are:
-a  - "archive" rsync, includes ownership info and extended attributes extremely useful for moving large volumes of data and keeping AD/OD/POSIX permissions intact
-v - "verbose" gives the user more information on the rsync display
-x - prevents crossing filesystem boundaries
-t   - preserves modified time
--delete  
This tells rsync to delete any files on the receiving side that aren't on the sending side. Files that are excluded from transfer are excluded from being deleted 
....Optionally, I could add the following to view the progress:
--stats
This tells rsync to print a verbose set of statistics on the file transfer, allowing you to tell how effective the rsync algorithm is for your data.
Q2:  Is there anything else I should be adding?
Q3:  Also, I saw that one contributor used "bash" at the start of the command line.  Is this necessary for my specific purpose?
Q4:  Snow Leopard comes with rsync version 2.6.9 version 29.   I know that version 3.1.0 is already out, but this would require an installation step (possibly using come Terminal commands, or something like "MacPort"), then adding patches, and perhaps some steps that I haven't mentioned.  Is version 3.1.0 really necessary, and in what way?  Much faster?  Better Integrity of the back-up?  Other?  (o.k., that was more than one question) 
Q5:  Is there a command to preserve the "CREATED" time of the photo?  Is this taken care of by the " -a " or the " -t "?
Thanks,
Sam

Hi,
I had quite 'small' HD ~60Gb and I backed up on ~1.5 Tb NAS with ext3 file system via DiskUtility - it was creating an exact copy of my hard drive in a .dmg file (and I can mont them, etc).
Now I have ~250 Gb HD, and some free space, but also a lot of data (=regular files like images, text, etc. that can be usefull even on PC). So I want to
1) backup only OS X system+applications to some bootable disk image - so that I could restore function in case my drive fail and get back all my programs and settings.
2) copy user data (some selected folders) to NAS and make them available on the local network.
So I tried TimeMachine, but it fails to create sparcebundle on the NAS and it fails to recognize one if I create it locally and copy to NAS (there are tips on how to make TM recognize network storage).
So I create sparceimage, 60Gb(enough for OS X+applications) on NAS and I can mount it fine over network on my MacBook. Then I try rsync (versions from OS X, RsyncX and Macports) but all fail with variouse error messages after copying fe Gb of data. Also they render sparceimage unreadable (no mountable file system). Example of errors:
rsync error: protocol incompatibility (code 2) at sender.c(562)
or
recv_generator: mkdir "/Volumes/blablabla" failed: Input/output error
or
rsync: rename "/Volumes/blabla" -> "blabla": Input/output error (5)
The commands I used
sudo /usr/bin/rsync --exclude-from /Users/me/user_data.txt -av --hard-links /Volumes/MacintoshHD/ /Volumes/Backup2012/
or (RsyncX)
sudo /usr/local/bin/rsync --exclude-from /Users/me/user_data.txt -av --hard-links /Volumes/MacintoshHD/ /Volumes/Backup2012/
or
sudo /opt/local/bin/rsync --exclude-from /Users/me/user_data.txt -av --crtimes --hard-links --acls --xattrs --fileflags  /Volumes/MacintoshHD/ /Volumes/Backup2012/
Backup2012 has 1 HFS+Journaled single GUID partition in sparceimage format, with 60 Gb limit. I guess I am missing somethig. Any ideas?

Hi All,
We have copied the report RSWUWFML2 and modified it for sending email notifications for missed deadlines.
It was working fine earlier, but now even If I run the report manually it does not send emails.
Anything that I have been missing.
Thanks.

Hi all,
I was transporting the request in my landscape last week and all of sudden transports in acceptance system is not working and I am getting a error message as
Could not start transport control program tp
Message no. TP608 Diagnosis
There was an attempt to start the transport control program tp using the local RFC interface. An error occurred here.
Error code: 4
RFC error text: timeout during allocate / CPIC-CALL: 'ThSAPCMRCV'
Meaning of the error codes:
03 RFC system failure
04 RFC communication failure
System Response
The function terminates. Details about the error can be found in the trace file of the Gateway Monitor (SMGW).
SMGW logs are as follows:
Tue Jun 16 12:04:28 2009
ERROR => GwISearchPartner: timeout, partner LU: >hostname<, TP: >M:\usr\sap\SID\DVEBMGS00\exe\tp.EXE< [gwr3cpic.c   6135]
ERROR => GwISearchPartner: HOST: hostname conv ID: 50323660 [gwr3cpic.c   6148]
, This is the 3 system landscape, common transport directory in development system.
Actions taken:
Restarted the systems (PRD queue is working but not acceptance queue)
DIR_TRANS and Permission were given already and able to ping  from all the sytem
Host and service entry were maintained already.
RFC connections were woring fine without errors
I have seen many threads but none of the thread is solved my problem.
Please suggest
Vijay

Hi,
just retrying after awhile. Generation of RSS feeds, WAP pages or Google SiteMap hints worked well via application processes invoked by links like http://site/pls/htmldb/f?p=9774:::APPLICATION_PROCESS=RSS in APEX 2.x.
Are there any hints how to get it work in 3.x? Links like http://site/pls/htmldb/f?p=9774:::APPLICATION_PROCESS=RSS open the application home page, links like http://site/pls/htmldb/f?p=9774:101:0:APPLICATION_PROCESS=RSS return nothing.
Roman

Whenever I click on most RSS feeds it crashes and this is what it says on the log.
Date/Time: 2005-08-21 11:15:06.446 -0400
OS Version: 10.4.2 (Build 8C46)
Report Version: 3
Command: Safari
Path: /Applications/Safari.app/Contents/MacOS/Safari
Parent: WindowServer [66]
Version: 2.0 (412.2.2)
Build Version: 1
Project Name: WebBrowser
Source Version: 4120202
PID: 2091
Thread: 0
Exception: EXCBADACCESS (0x0001)
Codes: KERNINVALIDADDRESS (0x0001) at 0x3c9f1000
Thread 0 Crashed:
0 libSystem.B.dylib      0x90022268 strcat + 168
1 com.apple.Foundation      0x9289daf8 _NSMethodExceptionProem + 144
2 com.apple.Foundation      0x929504d0 -[NSObject doesNotRecognizeSelector:] + 36
3 com.apple.Foundation      0x92876cec -[NSObject(NSForwardInvocation) forward::] + 176
4 libobjc.A.dylib      0x909b20d0 objcmsgForward + 176
5 com.apple.SyndicationUI      0x99f1a8f0 -[FeedProtocol _generateDataForURL] + 1504
6 libobjc.A.dylib      0x909b2214 objc_msgSendv + 180
7 com.apple.Foundation      0x9287ea28 -[NSInvocation invoke] + 944
8 com.apple.Syndication      0x99ecedb4 ThreadPerformerDoInvocations + 432
9 com.apple.CoreFoundation      0x9074bc8c __CFRunLoopDoSources0 + 384
10 com.apple.CoreFoundation      0x9074b1bc __CFRunLoopRun + 452
11 com.apple.CoreFoundation      0x9074ac3c CFRunLoopRunSpecific + 268
12 com.apple.HIToolbox      0x93129ac0 RunCurrentEventLoopInMode + 264
13 com.apple.HIToolbox      0x931290cc ReceiveNextEventCommon + 244
14 com.apple.HIToolbox      0x93128fc0 BlockUntilNextEventMatchingListInMode + 96
15 com.apple.AppKit      0x93603e44 _DPSNextEvent + 384
16 com.apple.AppKit      0x93603b08 -[NSApplication nextEventMatchingMask:untilDate:inMode:dequeue:] + 116
17 com.apple.Safari      0x00007038 0x1000 + 24632
18 com.apple.AppKit      0x9360006c -[NSApplication run] + 472
19 com.apple.AppKit      0x936f08bc NSApplicationMain + 452
20 com.apple.Safari      0x000026e0 0x1000 + 5856
21 com.apple.Safari      0x00057190 0x1000 + 352656
This is only the first thread, this post won't let me post the whole thing, but email me if you want the whole thing to analyze. Anyway, RSS works with Cnn.com and a couple of others, but it crashes on most others. Any suggestions? Brian

hello all,
I checked the history and there seems to be no answer why iTunes is giving this error, but that it some how fixes itself. I am trying to submit a new podcast (and podcast series) to iTunes. The error that I am getting is "host parameter is null". I am not creating the xml myself i am using Feeder and I have checked it again the FeedValidator.org. I am pretty sure that I have all the fields filled out. Any ideas?
Thanks
http://flixmakers.net/feeds/NoBudgetMovieMaking(MP4).xml
http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fflixmakers.net%2Ffeeds%2FNoB udgetMovieMaking%28MP4%29.xml

RSS Feed from rss generator's new app has changed the feed. Now the description of apps is not showing. the rest is the same. Anyone has an idea why ?  and how do I get the description? if I fetch it from itunes pages would that be considered violation of apple's terms and conditions? Please help

I know that you cannot have a space in the name of a file that is used in your website because it won't upload.  So instead you need to use a _ or just make the file name one word like "picofme" instead of "pic of me".  I used the included RSS widget to put my blog into my iweb website.  It displays fine in iweb.  I published the site to a folder so that i could upload it to my site (hosted by yahoo) via Cyberduck or Filezilla.  Everything uploads expet for the RSS blog widget.  The space where the feed should appear is blank on my published site.  As I'm uploading my site files everything uploads except for these errors:
Scripts/Widgets/RSS Feed/arrow-link.png: No such file or directory.
Scripts/Widgets/RSS Feed/error-glyph.png: No such file or directory.
Scripts/Widgets/RSS Feed/Icon.png: No such file or directory.
blackoutrecordings/Scripts/Widgets/RSS Feed/localizedStrings.js: No such file or directory.
/Scripts/Widgets/RSS Feed/RSS-placeholder-default.png: No such file or directory.
It all seems to be related to the RSS Feed folder.  How can i fix this?  I tried renaming the folder before i uploaded and it didn't help either. 
thanks you!

Thanks a millon for your help o(u2229_u2229)o...
The code is:
  select aufkaufnr  afkogltri afkoftrmi afkoplnbez maktmaktx afkogamng
                                 afkogmein afpowemng afko~plnnr
     inner join AFKO on AUFKAUFNR = AFKOAUFNR  and AFKO~GLTRI = '00000000'
*and AFKOFTRMI <= sy-DATUM and AFKOFTRMI <> '00000000'
      from aufk inner join afko on aufkaufnr = afkoaufnr and afko~ftrmi <= sy-datum
      left join makt on maktmatnr = afkoplnbez and makt~spras = 'E'
      left join afpo on afpoaufnr = aufkaufnr
      into corresponding fields of table mytable1
      where aufkwerks = mywerks and aufkauart = myauart and aufk~aufnr in myaufnr
      order by aufk~aufnr.